Reviews

Echt heel hartelijk dank voor de top training. Ik kan nu echt sneller mijn ademhaling op de rit krijgen en hartslag lager en met polar hartband kan ik in mijn ogen ook dat oor ding met andere app zien (ECG loger). Ik krijg meer grip op mijn reactie patroon waardoor ik minder heftig op situaties reageer.
Jaap Jan

Heartmath is voor mij een bewustwording geworden.
Met Michelle had ik van aanvang aan een goede klik. Ik vind dit belangrijk te schrijven omdat ik vind dat het “welslagen” van dit traject hier mede door bepaald is. Het gaat immers over mijzelf en ik heb daarbij persoonlijke eigenschappen gedeeld.
Heartmath en de oefeningen gebruik ik nu niet dagelijks, maar ik heb leren herkennen wanneer het voor mij handig is. En goed nieuws: het werkt!
Ik word er rustiger van en kan daardoor helderder denken en beslissingen nemen.
Dhr. B

Drukte, stress en daardoor te weinig tijd, is de dagelijkse praktijk voor zorgverleners. De HeartMath-methode helpt je om rust en passie terug te brengen in je werk. Simpel, effectief en oplossingsgericht.
Medewerker Praktijk Broens

Als ik stress ervaar dan is Heartmath welkom gereedschap om te ontspannen. Bij de tandarts/mondhygiëniste bijvoorbeeld, zelfs de pijn van de behandeling neemt af. Maar ook als ik even niet kan slapen dan brengt het diep in en uitademen naar mijn hart mij in no time weer in slaap. Ben er erg blij mee, sinds ik Heartmath gehad heb ervaar ik veel minder stress dan voorheen. Dank je Michelle!
Merlien

Het heeft mij veel geholpen om beter te leren omgaan met stressmomenten. Je kan stress verlagen op elk moment van de dag  en zonder dat iemand het in de gaten heeft. Je leert hoe je je gedachten positief beïnvloeden kan. Het is een meerwaarde als je ook na de training een speciaal apparaatje (Inner Balance trainer) aanschaft waarmee je je  stressniveau kunt blijven aflezen en wijzigen. Dit apparaatje is verbonden met een app op je telefoon.
Ronald